Η Demi Lovato ξεμπροστιάζει την πραγματική ζωή των celebrities

Δεν κρατάει τίποτα πίσω και αφήνει το κοινό άφωνο.

Ο χώρος της showbiz είναι μεγάλος και δύσκολος. Αυτό είναι κάτι που δηλώνουν συχνά πυκνά οι celebrities όποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Πολλοί αναφέρονται στην πίεση που δέχονται από τη βιομηχανία του θεάματος που φαίνεται να μην μπορεί να χορτάσει από τους διάσημους ανθρώπους της και από τα όσα έχουν αυτοί να της προσφέρουν.

Η Demi Lovato είναι ένα κορίτσι που έχει τραβήξει πολλά τα τελευταία χρόνια. Μόνη της έχει ομολογήσει τη μάχη της με τις ουσίες και τις εξαρτήσεις, το γεγονός ότι έφτασε λίγο πριν τον θάνατο αλλά και το ότι κατάφερε να ξεφύγει από όλα αυτά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να εμφανιστεί στο podcast της Diane Guerrero και μέσα από το promo του E! News είδαμε ότι θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για κάποια πράγματα, όπως για το τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή των celebrities.




«Κοιτούσα τους ανθρώπους στα media και απλά θα συνέκρινα τον εαυτό μου -μη νιώθοντας αρκετά καλή, μη νιώθοντας αρκετά λεπτή- και αναρωτιόμουν πώς αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν ζωές που έμοιαζαν τέλειες, αλλά βρίσκονταν σε τόσο πόνο»

«Και, όταν βρέθηκα στα φώτα της δημοσιότητας, έλεγα ‘Α, δεν είναι τέλεια εδώ, κανείς δεν έχει τέλεια ζωή, απλώς μοιάζει έτσι»

«Έχω δοκιμάσει τόσες πολλές ταυτότητες τα τελευταία χρόνια. Τη σέξι pop star που ένιωθα ότι οι άνθρωποι ήθελαν να είμαι ή το παιδί για πόστερ για την αποκατάσταση. Και τώρα αγκαλιάζω το γεγονός ότι η τύχη της προσήλωσης σε μία ταυτότητα δεν είναι έλλειψη προσήλωσης. Είναι απλώς ότι είμαι ανοιχτή στο να συνεχίσω να εξελίσσομαι»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της τραγουδίστριας που μαρτυρούν και τις αλλαγές που έχει κάνει.

Photo credits: Instagram

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved