Selena Gomez: Η φωτογραφία με μαγιό συγκέντρωσε περισσότερα από 6 εκ. likes

Είναι μια κούκλα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει εντυπωσιακές φωτογραφίες στο προφίλ της Selena Gomez, φωτογραφίες που έχουν ενθουσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους και έχουν ξεπεράσει και τα 6 εκατομμύρια likes. Μια από αυτές τις φωτογραφίες είναι και η πιο πρόσφατη με τη Selena στην οποία ποζάρει με μαγιό.

Πρόσφατα η πανέμορφη pop καλλιτέχνιδα έκανε μια νέα συνεργασία με τον εξίσου επιτυχημένο DJ Snake. Το κομμάτι τους με τίτλο «Selfish Love» έχει ήδη «σπάσει» τα ταμεία και στην πλατφόρμα του YouTube σημειώνει περισσότερες από 7.000.000 προβολές.



Φαίνεται πως η όμορφη Selena έχει επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα και τίποτα δεν τη σταματά, όσο για τους φανατικούς της θαυμαστές, βρίσκονται στο πλευρό της και παρακολουθούν κάθε της βήμα, έτσι ανακάλυψαν και τη νέα hot φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με πρώτη και καλύτερη εκείνη που κάθεται στην αυλή του σπιτιού της και ποζάρει ανέμελη. Όπως έγραψε και στη λεζάντα, οι φωτογραφίες αυτές είναι για χάρη του ξένου ένθετου Vogue. Τους υποδέχθηκε στο σπίτι της και ναι, εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε αυτές τις συγκλονιστικές φωτογραφίες οι οποίες φυσικά συγκέντρωσαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια likes.

Σε όλες είναι υπέροχη και φυσικά πανέμορφη! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στη gallery και να το διαπιστώσεις και μόνη σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved