Μπορείς να φανταστείς ποια αγαπημένη ηθοποιός είναι το κοριτσάκι;

Αυτό κι αν απίστευτό!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια φωτογραφία μας έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ και ναι, το παραδεχόμαστε ανοιχτά οι φωτογραφίες των celebrities από τα παιδικά τους χρόνια είναι οι αγαπημένες μας.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές κάνουν συχνά τα καθιερωμένα throwback τους στα social media, αυτή τη φορά όμως η ηθοποιός που δημοσίευσε παιδική της φωτογραφία μας… έπιασε απροετοίμαστες.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει γοητεύσει καιρό τώρα το κοινό της και πίστεψέ μας ο κόσμος τη λατρεύει. Είναι ταλαντούχα, παραγωγός αλλά και τραγουδίστρια. Είναι και μοντέλο, άλλωστε αν δεν ήταν θα μας έκανε εντύπωση! Είναι πανέμορφη και αυτό… βγαίνει προς τα έξω!

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου τονίσουμε πως είναι υπεύθυνη παραγωγής σε μια από τις πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix. Το «Sinner» ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2017 και έκτοτε έχει καθηλώσει εκατομμύρια κόσμο στις οθόνες του.

Τέλος, είναι παντρεμένη με αγαπημένο σου τραγουδιστή και ναι, μόλις δεις ποια κρύβεται πίσω από το γλυκό αυτό πρόσωπο θα ενθουσιαστείς.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved