Λάουρα Νάργες: Οι πιο αξιολάτρευτες στιγμές με το κατοικίδιό της

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια πιο γλυκιά από ποτέ.

Τα νέα της επικαιρότητας τρέχουν συνέχεια στη showbiz. Καθημερινά ακούμε και κυρίως βλέπουμε τα νέα που επιλέγουν οι ίδιοι να μοιράζονται με το κοινό τους. Τα Instagram τους είναι γεμάτα αναρτήσεις από την καθημερινότητά τους και αυτό είναι κάτι λογικό, αφού τα social media αποτελούν πλέον τον βασικό τρόπο προώθησης των διάσημων.

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι που αγαπάει πολύ ο κόσμος. Ήδη από την πρώτη της εμφάνιση στο You Face Sounds Familiar μπορούσες να καταλάβεις ότι έχει ταλέντο σε κάθε τι που σχετίζεται με την τηλεόραση και οι μετέπειτα συμμετοχές της στις διάφορες εκπομπές αποτέλεσαν την απόδειξη.

Το τελευταίο διάστημα ξέρουμε ότι η Λάουρα έχει ένα νέο κατοικίδιο, ένα υπέροχο και πολύ γλυκό γατάκι. Με αυτό ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο και οι followers της μένουν να απολαμβάνουν το αξιολάτρευτο θέαμα.

Πρόσφατα, το αγαπημένο μας κορίτσι δημοσίευσε μερικά stories με τη Σίσσυ, όπως λέει το γατάκι, και, αν δεν έχεις κι εσύ γατάκι, σίγουρα θα σε βάλει στη διαδικασία να το σκεφτείς πολύ σοβαρά.

Άλλωστε, ξέρουμε πολύ καλά ότι τα κατοικίδια μπορούν ακόμα και να αλλάξουν την αίσθηση που σου βγάζει το σπίτι. Να το γεμίσουν με πολλή αγάπη και «ζεστασιά».

Δες τα βίντεο στη συνέχεια.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved