Δεν θα πιστέψεις ποιο αγαπημένο σου pop icon είναι το αγοράκι

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Ούτε εμείς θα πιστεύαμε πως αυτό το αγοράκι είναι ο αγαπημένος μας pop αστέρας της μουσικής βιομηχανίας αν δεν βλέπαμε το όνομά του στη δημοσίευση. Αυτό το quiz ξεπερνά όλα τα προηγούμενα που έχεις δει μέχρι στιγμής και πράγματι είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τον καλλιτέχνη μέσα από αυτή τη φωτογραφία.

Ο διάσημος καλλιτέχνης δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στα social media και αφορμή αυτού του post στάθηκαν τα 27α γενέθλιά του. Καταλαβαίνεις πως οι θαυμαστές του ενθουσιάστηκαν με αυτή τη throwback φωτογραφία.

Λοιπόν, το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της pop μουσικής βιομηχανίας. Από ηλικία μόλις 16 χρονών έχει ανέβει στις σκηνές και έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Στο πέρας του χρόνου έχει κυκλοφορήσει σειρά από επιτυχίες, singles και albums που έχουν διακριθεί.

Αυτή τη στιγμή διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του αφού βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου και μάλιστα ετοιμάζει την κυκλοφορία του νέου του μουσικού project.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved