Η πανέμορφη κοπέλα της φωτογραφίας είναι θετή κόρη διάσημης ηθοποιού

Η 20χρονη Mathilde θα μπορούσε άνετα να εργάζεται ως μοντέλο.

Είναι γεγονός πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα και τον τρόπο με τον οποίο ενημερωνόμαστε τα τελευταία χρόνια. Το Instagram αποτελεί συνδετικό κρίκο με τους αγαπημένους μας celebrities αφού μια ματιά στα προφίλ τους αρκεί ώστε να μάθουμε όλα τα νέα, να δούμε τι φόρεσαν ή τι έφαγαν οι teen stars.

Πριν λίγες ημέρες μια διάσημη ηθοποιός πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία για να ευχηθεί στην θετή κόρη της που γιόρταζε τα 20α γενέθλιά της. «Χρόνια πολλά στην πρωταθλήτριά μου. Είσαι ένα λαμπερό φως στη ζωή μας. Σ’ αγαπάω πολύ» έγραψε η Salma Hayek στην περιγραφή της φωτογραφίας, στην οποία βλέπουμε για πρώτη φορά την πανέμορφη θετή κόρη της, Mathilde.

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία François-Henri Pinault από τον πρώτο του γάμο όμως διατηρεί άψογες σχέσεις με την διάσημη ηθοποιό. Η νεαρή διαθέτει αναλογίες μοντέλου και θα μπορούσε άνετα να περπατά στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων ωστόσο για την ώρα ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, την ιππασία.

Δες επίσης: Η Sarah Hyland άλλαξε χρώμα μαλλιών και δύσκολα θα την αναγνωρίσεις

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της πανέμορφης Mathilde.

Πηγή φωτογραφιών: @mathildepinault

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved