Η selfie του ζευγαριού της αγαπημένης σου ταινίας νοστάλγησε όλο το Twitter

Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πώς πέρασαν 15 χρόνια από τότε.

Κάποιες ταινίες τις ξεχνάς πολύ δύσκολα. Η κάθε μία για τον δικό της λόγο σε έχει κάνει να κολλήσεις ή να ξεχωρίσεις κάτι από αυτήν. Ενίοτε μπορεί να σου έχει μείνει μία πολύ ιδιαίτερη σκηνή που διαδραματίστηκε μεταξύ των πρωταγωνιστών που να σου θύμισε κάτι ακόμα και από τη δική σου καθημερινότητα. Για να είμαστε ειλικρινείς, συνήθως για να ταυτιστούμε με κάποιον ήρωα, κάτι μας έχει θυμίσει.

Υπάρχουν αρκετές τέτοιες ταινίες. Μία από αυτές επανήλθε πρόσφατα στο προσκήνιο, όχι επειδή θα έχει reboot ή επειδή μαθεύτηκε μία από τις κλασικές off camera πληροφορίες, αλλά για χάρη μίας υπέροχης selfie.

Θυμάσαι πότε είδες για πρώτη φορά το 13 Going on 30 / Ξαφνικά 30; Ξέρεις για ποια ταινία μιλάμε. Για αυτήν που η Jennifer Garner υποδύεται μία έφηβη που εύχεται να μεγαλώσει και να γίνει 30 και η επιθυμία της γίνεται πραγματικότητα με όλα τα τριγύρω που αυτό συνεπάγεται.




Η ταινία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 και 15 χρόνια μετά ο έτερος πρωταγωνιστής και αγαπημένος μας πια Hulk δημοσίευσε στο twitter μία φωτογραφία, στην οποία οι δύο φίλοι που ερωτεύτηκαν στην ταινία, ξανασυναντήθηκαν στην πραγματική ζωή.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία, αλλά σε προειδοποιούμε ότι θα νοσταλγήσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved