Χαμός με την ερωτική επιστολή που έλαβε η Kendall Jenner και τον αποστολέα της που μας ξάφνιασε

Αυτό θα πει κεραυνοβόλος έρωτας!

Φαίνεται ότι η εντυπωσιακή εμφάνιση της Kendall Jenner, στα βρετανικά βραβεία ομορφιάς 2018, έκλεψε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την καρδιά κάποιου.

Το 23χρονο μοντέλο έλαβε πρόσφατα μία ερωτική επιστολή από κάποιον θαυμαστή την οποία και δημοσίευσε στα stories της στο Instagram. Το γράμμα που έλαβε ήταν χειρόγραφο και λίγο spooky θα λέγαμε!

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα! Η τραγουδίστρια είναι και πάλι ερωτευμένη κι αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος

H Ariana Grande αντικατέστησε τον πρώην αρραβωνιαστικό της κι εκείνος αντέδρασε κάπως έτσι

!H τραγουδίστρια ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ και χωρίς μακιγιάζ μετά την κλινική αποτοξίνωσης

Η ηχηρή απουσία του Justin Bieber στο σημαντικό νέο ξεκίνημα της Hailey Baldwin

Η ερωτική επιστολή έγραφε τα εξής:

"Αγαπητή Kendall,

Μπορεί να είμαστε μίλια μακριά, αλλά η αγάπη μου για εσένα μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Το πιο εντυπωσιακό συναίσθημά μου για σένα είναι η αγάπη.

Θα σε αγαπώ μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει. Αυτή τη στιγμή ο χωρισμός μας με σκοτώνει, αλλά στην καρδιά μου ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει να χωριστούμε. Είμαστε ένα για πάντα, σώμα και ψυχή και θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ από το βαθύτερο μέρος της καρδιάς μου".

H Kendall φρόντισε να μας κρατήσει κρυφό το όνομα του μεγάλου θαυμαστή αλλά το Twitter οργίασε.

Ένας χρήστης του Twitter συνέκρινε το χειρόγραφο μήνυμα αγάπης της Kendall με μια παλιά Instagram φωτογραφία του Harry Styles.

Η φωτογραφία απλώς γράφει την εξής φράση: «δεν μπορώ να περιμένω να σε δω ...» και ήταν αναφορά στην περιοδεία του το 2018.

https://www.instagram.com/p/BrQB75xlgjJ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Με την πρώτη ματιά, μπορείς να αντιληφθείς ότι ο γραφικός χαρακτήρας είναι αρκετά παρόμοιος και εκεί το Τwitter παίρνει φωτιά. Όχι για πολύ όμως, μιας και η Kendall βλέποντας τον πανικό που προκάλεσε, έσπευσε να ανακοινώνει τον πραγματικό αποστολέα του γράμματος! Μάθε την αλήθεια στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved