H Ariana Grande αντικατέστησε τον πρώην αρραβωνιαστικό της κι εκείνος αντέδρασε κάπως έτσι!

Οι δύο πρώην της τραγουδίστριας στο προσκήνιο


Η Ariana Grande φαίνεται πως μόλις είπε "Thank U, Next" ,όχι με λόγια αλλά με πράξεις, στον πρώην αρραβωνιαστικό της Pete Davidson!

Η Ariana Grande κάλυψε το τατουάζ που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Pete Davidson με ένα αφιέρωμα στη μνήμη του αδικοχαμένου πρώην της Mac Miller.

Απ’ ότι φαίνεται η τραγουδίστρια, σε ένα από τα backstage video που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου video clip της "Thank U, Next", δείχνει την νέα αλλαγή στο τατουάζ που έκανε στον αστράγαλο της.

H αλλαγή που έκανε δεν είναι άλλη από την αντικατάσταση του αριθμού "8418" με το όνομα "Myron".

Aς τα πάρουμε λιγάκι με τη σειρά για να μπεις και εσύ στο κλίμα!

Tο νούμερο που είχε κάνει η Ariana Grande τατουάζ (8418),κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τόνο Pete Davidson, ήταν ο αριθμός σήματος που δόθηκε την 11η Σεπτεμβρίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης, για τρομοκρατική επίθεση, όπου εκεί είχε χάσει τη ζωή του και ο πατέρας του Pete.

Το όνομα "Myron", που επέλεξε η Ariana για αντικαταστήσει αυτό τον κωδικό, είναι το όνομα του σκύλου του Mac Miller που υιοθέτησε μετά τον θάνατό του.

Είναι δύσκολο να το διακρίνεις στο βίντεο, αλλά σίγουρα μπορείς να δεις ότι οι αριθμοί έχουν φύγει. Στο βίντεο επιπλέον, θα δεις την Ariana να δείχνει στο πόδι της το νέο της tatοο, ενώ ακούγεται να λέει:

"Κοιτάξτε το Myron μου παιδιά!, κοίτα, πόσο cool είναι, σωστά;"

Νομίζω πως η Ariana με την ενέργειά της αυτή, αναμφίβολα δείχνει ότι ο Mac εξακολουθεί να τριγυρνάει έντονα στο μυαλό της.











Κι αν αναρωτιέσαι πως αντέδρασε ο Pete, ο τρόπος του ήταν κάκιστος!

Ο κωμικός του Saturday Night Live επέστρεψε στο Instagram, κάνοντας block την πρώην αρραβωνιαστικιά Την αιτιολογία την βρήκαμε φυσικά σε ένα story που ανέβασε προς τους οπαδούς του στο Instagram. Ο Pete, δεν κατονόμασε κανέναν αλλά, έγραψε: “Έχω κρατήσει αρκετά το στόμα μου κλειστό αλλά δέχομαι εκφοβισμό από ανθρώπους εδώ και 9 μήνες".

Την επόμενη μέρα, η τραγουδίστρια υπερασπίστηκε τον πρώην της σε μια Instagram ιστορία της, κάπως έτσι:

«Ξέρω ότι το γνωρίζετε ήδη, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι πρέπει να είστε ευγενικοί με τους άλλους ακόμα και στο διαδίκτυο. Με ενδιαφέρει βαθιά η υγεία του Pete και ας μου έχει κάνει block».







Διαβάστε επίσης: Tα κατάφερε η Ariana Grande: Το νέο single «Thank U, Next» σπάει και κάθε μουσικό ρεκόρ!

Ποια είναι η σωσίας της Ariana Grande που συμμετέχει στο νέο της video clip;Ι

δού το χιουμοριστικό teaser του νέου κλιπ της Ariana Grande για το τραγούδι "Thank U, Next"

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ariana Grande που μας άφησε άφωνους

Το δαχτυλίδι που επέλεξε η Ariana Grande για να αντικαταστήσει το μονόπετρο είναι θεϊκό!


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved