Tα κατάφερε η Ariana Grande: Το νέο single «Thank U, Next» σπάει και κάθε μουσικό ρεκόρ!

Kατέκτησε την πρώτη θέση των μουσικών charts

Σε περίπτωση που δεν το έχεις παρατηρήσει, το νέο μουσικό βίντεο της Ariana Grande "Thank U, Next" έχει ήδη κυκλοφορήσει και δεν μιλάμε πια για το teaser αλλά για ολόκληρο το κλιπ.

Το νέο video clip της τραγουδίστριας είναι ευφάνταστο, καλογυρισμένο και βασισμένο σε αγαπημένες ομώνυμες εφηβικές ταινίες όπως “Τα Κακά κορίτσια, Ξαφνικά 30, Η εκδίκηση της ξανθιάς και Ο πυρετός της νίκης, με πολλούς ηθοποιούς των ταινιών να συμμετέχουν σε αυτό και όχι μόνο!

Τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο βίντεοκλιπ ήταν μεταξύ άλλων οι: Colleen Ballinger, Jonathan Bennett (ηθοποιός), Stefanie Drummond (ηθοποιός), Troye Sivan (Τραγουδιστής), Scott Nicholson, Gabi DeMartino (Youtuber), Liz Gilles (ηθοποιός που γνωρίσαμε στο Victorious και υποδύεται την Λίντσεϊ Λόχαν), Courtney Chipolone (η καλήτερη φίλη της Αριάνα), Alexa Luria (η άλλη κολλητή της Αριάνα), Jennifer Coolidge (ηθοποιός), Matt Bennett (ηθοποιός που γνωρίσαμε στο Victorious), Victoria Monét (τραγουδίστρια), Tayla Parx (τραγουδίστρια) και η αγαπημένη Kris Jenner (μαμά των Kardashian).

Τα καλά νέα για την Ariana είναι πως κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ στο YouTube για τις περισσότερες προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες από την προβολή ενός βίντεο.

Το πολυσυζητημένο video clip, που έχει σκηνοθετήσει η Hannah Lux Davis, βρίσκεται στο Νο. 1 των γενικών και των μουσικών τάσεων στο YouTube σε Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και άλλες χώρες.

Αν δεν το έχεις δει ακόμα, για ρίξε μια ματιά. Αξίζει.



Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η σωσίας της Ariana Grande που συμμετέχει στο νέο της video clip;

Ανατροπή! Η Miley Cyrus παντρεύεται ή μήπως τελικά χωρίζει;

Αυτά κι αν είναι νέα! H Hailey Baldwin θα γίνει σύντομα μαμά

Harry Potter: Ο Ron Weasley έκανε αποκάλυψη μεγατόνων

Η Kendall Jenner μόλις έκανε το πιο αστείο σχόλιο για τις αδερφές της στο Instagram

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved