Αυτά είναι τα εξωφρενικά ποσά που... βγάζουν οι διάσημοι Tik- Tokers

Ξέρεις πόσο «πληρώνεται» η… Addison Rae;

Δεν είναι πια κρυφό πως οι χρήστες του Tik- Tok έχουν πια καταταγεί στους… ακριβοπληρωμένους διάσημους αστέρες της επικαιρότητας. Όπως κάποτε στην κορυφή ήταν οι χρήστες του YouTube ή ακόμη και του Instagram, έτσι συμβαίνει και τώρα με τους influencers της πλατφόρμας του Tik- Tok.

Λίγο- πολύ όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με τα εξωφρενικά ποσά τα οποία λαμβάνουν οι influencers με ένα τους μόνο post, ωστόσο τα χρήματα των Tik-Tokers ξεπερνούν κατά πολύ τα ποσά που έχεις στο μυαλό σου.

Αστέρια της εφαρμογής όπως η Addison Rae, η Charli D’Amelio και πολλοί άλλοι κατατάσσονται στους ακριβοπληρωμένους χρήστες και μάλιστα κάθε λεπτό που «τρέχει», έπειτα από τη δημοσίευση ενός ολιγόλεπτου video τους, αποτελεί πηγή εσόδων για εκείνους. Φυσικά δεν μιλάμε για ποσά λιγότερα του εκατομμυρίου επομένως πάρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε να διαβάζεις.

Η Dixie D’Amelio έχει εισόδημα περίπου 2,9 εκατομμυρίων. Έχει περισσότερους από 48Μ followers στο Tik- Tok και περίπου 23Μ στο Instagram.Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved