Gigi Hadid: Η σπάνια φωτογραφία της μικρής Khai είναι ό,τι πιο όμορφο έχεις δει

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Gigi.

Δεν είναι πια μυστικό πως η Gigi Hadid με τον αγαπημένο της Zayn Malik είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς που απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ημέρας με το νεογέννητό τους μωράκι. Οι δύο celebs φροντίζουν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για το πώς περνούν την καθημερινότητά τους και αυτή τη φορά το πανέμορφο μοντέλο δημοσίευσε δύο σπάνιες φωτογραφίες της μικρής Khai.

Πρόσφατα οι δύο τους γιόρτασαν τον έρωτά τους και μάλιστα είδαμε φωτογραφίες στα social media τους που δεν είχαμε δει ξανά στο παρελθόν. Φαίνεται πως έχουν αρκετό υλικό το οποίο δεν έχουν δημοσιεύσει και τον τελευταίο καιρό αποφασίζουν να το μοιραστούν με τους θαυμαστές τους.



Το Σαββατοκύριακο η Gigi και ο Malik αποφάσισαν να κάνουν έναν… οικογενειακό περίπατο με την κόρη τους και κάπου εκεί το μοντέλο έβγαλε κάποιες φωτογραφίες το μωράκι τους στο καροτσάκι. Εκτός από το γεγονός ότι είναι το πιο γλυκό μωρό που έχουμε δει, πρέπει να σου πούμε πως κατά τη διάρκεια της βόλτας τους η Khai ήταν αρκετά ήρεμη. Αν και στις φωτογραφίες δεν φαίνεται το πρόσωπό της θα δεις τα χεράκια της.

Τέλος, η σπάνια φωτογραφία στην οποία αναφερόμαστε είναι μια φωτογραφία από τον Ιανουάριο. Στο Instagram η Gigi ξεκίνησε ένα Q&A, έτσι μια θαυμάστρια ζήτησε να δει την Khai από τον Ιανουάριου το 2021.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved