Έχεις ιδέα πόσο μεγάλωσε η κόρη της Kim Kardashian; Eίναι ίδια η μαμά της

Η North έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα!

Έχεις δει τελευταία την κόρη της Kim Kardashian; Η μικρή North φαίνεται πως έχει μεγαλώσει αρκετά και δε θυμίζει σε τίποτα πια το μικρό κοριτσάκι της μαμάς της. Πρέπει να σου πούμε πως η North είναι πια επτά χρονών και ναι, είναι η νεότερη εκδοχή της Kim.

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα η North ήταν η πρωταγωνίστρια των social media αφού η μαμά της δημοσίευσε μια σειρά έργων ζωγραφικής της. H Kim εξοργίστηκε με κάποιους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram οι οποίοι αμφισβήτησαν το ταλέντο της κόρη της.



Αυτή τη φορά, η μικρή North έχει ενθουσιάσει τους followers της influencer Kim μετά από ένα post. Μαμά και κόρη αποφάσισαν να περάσουν την ημέρα τους απολαμβάνοντας μια ρουτίνα ομορφιάς και τότε είδαμε την επτάχρονη North, με μακιγιάζ και ένα πανέμορφο χτένισμα. Μια πραγματική μικρή κυρία!

Ντυμένη με ένα κομμάτι της συλλογής SKIMS της μαμάς της, η North χαμογέλασε διάπλατα στην κάμερα και δεν χωρά καμιά αμφιβολία στο ότι απήλαυσε την περιποίηση αυτή.

Στο post της η Kim έγραψε: «Το πανέμορφο γλυκό έξυπνο μωρό μου. Λατρεύω να φοράμε όμορφα ρούχα και να περιποιούμαστε μαζί.» Οι φωτογραφίες της ξεπέρασαν τα 5 εκατομμύρια likes και τα 26,000 σχόλια. Πρέπει να παραδεχθείς πως είναι πανέμορφη, όπως ακριβώς η μαμά της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved