Αυτό είναι το 16χρονο μοντέλο που θα βλέπεις παντού τα επόμενα χρόνια

Πρόκειται για την κόρη μίας πολύ διάσημης και εντυπωσιακής γυναίκας.

Ζούμε σε μία εποχή, στην οποία τα social media βασιλεύουν. Μία φωτογραφία μπορεί από τη μία άκρη του πλανήτη να φτάσει στην άλλη μέσα σε δευτερόλεπτα και άνθρωποι που υπό προηγούμενες συνθήκες απευθύνονταν σε ένα μικρότερο κοινό γίνονται τώρα γνωστοί εν μία νυκτί.

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει πολλές influencers και ουσιαστικά ένα επάγγελμα που δεν υπήρχε πριν. Μέχρι και μοντέλα γνωρίζονται στο κοινό μέσω των προφίλ τους και μετά καταλήγουν να βρίσκονται στη λίστα των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Υπάρχουν, όμως, και οι άλλες οι περιπτώσεις. Εκείνες που αφορούν σε συγγένεια με γνωστούς ανθρώπους που έχουν κερδίσει με την παρουσία τους τη θέση τους στις επιλογές του κοινού, οπότε δε σε κάνει να απορείς που τα παιδιά τους, για παράδειγμα, βρίσκονται κατευθείαν στο προσκήνιο.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ένα κορίτσι που μπορεί να σε κάνει με την πρώτη κιόλας ματιά να χάσεις τα λόγια σου. Είναι πανέμορφο, εντυπωσιακό, με υπέροχο σώμα και χαρακτηριστικά προσώπου, και διανύει μόλις το 16ο έτος της ηλικίας του.

Πρόκειται για την κόρη γνωστού μοντέλου με χρόνια καριέρας στον χώρο και φαίνεται ότι η μικρή έχει πάρει τα γονίδια της μαμάς της.

Μπαίνεις στην παρακάτω gallery για να δεις για ποια μιλάμε και μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Photo credits: leniklum

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved