Ο κόσμος θέλει τον Johnny Depp πίσω στην Disney: Δες πόσες υπογραφές μάζεψε

Ο ηθοποιός έχει πολύ μεγάλο κοινό που εκδηλώνει την αγάπη του.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchise ταινιών που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον κινηματογράφο. Περιττό να το πούμε, ακόμα και για όσους δεν έχει τύχει να το παρακολουθήσουν. Τα κέρδη που έχουν αποφέρει πλησιάζουν τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό εξωφρενικό αν το σκεφτεί κανείς.

Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται φυσικά στον έναν και μοναδικό Johnny Depp. Ο ηθοποιός απογείωσε τον ρόλο του Captain Jack Sparrow σε τέτοιον βαθμό που δεν μπορούμε με τίποτα να φανταστούμε κάποιον άλλο στη θέση του.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, οι δικαστικές περιπέτειες του Depp με την πρώην σύζυγό του έχουν κάνει αβέβαιο το μέλλον του, όχι μόνο στην Disney αλλά και γενικά -εκτός απροόπτου-. Οπότε, στην παρούσα φάση, η γραμμή που έχουμε στα χέρια μας είναι ότι ο ηθοποιός δεν ανήκει στο δυναμικό του κολοσσού.




Οι φανς του, όμως, δεν έχουν ικανοποιηθεί με αυτήν την εξέλιξη των πραγμάτων. Για την ακρίβεια, ακριβώς επειδή πολλοί πιστεύουν στην αθώωσή του από τις κατηγορίες, έχουν ξεκινήσει ένα petition για την επιστροφή του, το οποίο δεν τα πηγαίνει και τόσο άσχημα. Ίσα ίσα.

Η αγάπη του κόσμου είναι τέτοια που μερικές φορές μπορεί να σε εκπλήξει. Η υποστήριξη στον σταρ είναι αμέριστη.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερα για το petition.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved