Game of Thrones: Ποιες ιστορίες θα γίνουν τελικά spinoff;

Μία νέα δήλωση έρχεται να ρίξει φως στο θέμα.

Το Game of Thrones είναι έπος. Δεν ήταν απλά μία σειρά που άρεσε στο κοινό. Ήταν μία σειρά που καθήλωσε τους θεατές, αλλάζοντας την τηλεόραση και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται οι σειρές. Στο παρελθόν, δύσκολα φανταζόμασταν να πεθαίνουν οι βασικοί πρωταγωνιστές. Στο GoT, πέθαιναν λες και ήταν κομπάρσοι στην ευκολία, δημιουργώντας άγχος για το αν θα επιβίωναν όλοι σε κάθε επεισόδιο.

Με το τέλος της σειράς, ωστόσο, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε ποια spinoff θα έρθουν πρώτα στο προσκήνιο και πότε. Το δεύτερο κομμάτι παραμένει αμφίβολο για πολλούς λόγους, όμως, γνωρίζουμε ότι η παραγωγή έχει επενδύσει πολύ στο House of Dragon που θα παρουσιάζει την ιστορία των Targaryens.




Αυτό το πρότζεκτ αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2022 και φυσικά και όλοι βρισκόμαστε σε μία διερευνητική διάθεση ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελεστεί όλο αυτό. Η τελευταία σεζόν του GoT, άλλωστε, ας μιλήσουμε ειλικρινά, μας απογοήτευσε. Και δε θέλουμε να συμβεί κάτι ανάλογο και με τη νέα σειρά.

Για να είμαστε ακριβείς, θέλουμε τη σειρά που είχαμε συνηθίσει στις πρώτες σεζόν. Την ωραία, την επική, την καταπληκτική. Το πώς όλα αυτά θα εκτελεστούν, βέβαια, είναι άλλο θέμα.

Ακούγονται πολλά περί νέων πρότζεκτ. Το ποια θα γίνουν πραγματικότητα δεν το γνωρίζουμε. Αλλά, μία δήλωση του HBO executive Casey Bloys, μας έδωσε μία πολύ καλή ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς να περιμένουμε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη δήλωσή του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved