Η νέα φωτογραφία της Λάουρα Νάργες ξεπέρασε τα 14 χιλιάδες likes σε 9 ώρες

Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό κορίτσι, αλλά είναι και μία πολύ εντυπωσιακή λήψη.

Γλυκιά, όμορφη, εντυπωσιακή. Η Λάουρα Νάργες συμπληρώνει τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν αγαπητή στο κοινό και κάνουν τη ζήτησή της στις τηλεοπτικές εκπομπές ακόμα μεγαλύτερη. Λογικό, αν το σκεφτείς, αφού τι θέλουν όλοι περιμένοντας μπροστά στη μικρή οθόνη; Καλή παρέα.

Η παρουσιάστρια πάντα μπορούσε να το κάνει αυτό. Ήδη από τη συμμετοχή της στο So You Think You Can Dance, τότε ως διαγωνιζόμενη χορεύτρια που πάλευε για τη θέση της στον χώρο. Μόλις έφυγε από εκεί, όμως, έγιναν τα καλύτερα.

Το ραδιόφωνο και η τηλεόραση την αγάπησε. Το κοινό απολάμβανε να την παρακολουθεί σε ό,τι κι αν αναλάμβανε. Για την ευχάριστη και διασκεδαστική της προσωπικότητα που ειδικά στο Survivor υπενθυμίστηκε ότι έχει.




Ο λογαριασμός της στο Instagram αναμενόμενα θα είχε πολύ ένθερμο κοινό. Με αυτό είναι που μοιράζεται υπέροχες φωτογραφίες της ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι followers της δεν προλαβαίνουν να ανταποκριθούν με πολλά likes και σχόλια.

Πρόσφατα, η Λάουρα έκανε μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει με ένα λευκό outfit. Πράγματι το θέαμα είναι πολύ λαμπερό και εντυπωσιακό, εξ ου και το κοινό μέσα σε μόλις 9 ώρες τής χάρισε πάνω από 14 χιλιάδες likes.

Αν αναρωτιέσαι για ποια φωτογραφία μιλάμε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved