Έφυγε από τη ζωή η star του Tik- Tok Dazhariaa Quint Noyes

Το τελευταίο μήνυμα της star στα social media.

Η 18χρονη star του Tik-Tok έδωσε τέλος στη ζωή της και κανένας δεν περίμενε να φτάσει να κάνει κάτι τέτοιο. Ο πατέρας της, μίλησε για αυτό το τραγικό συμβάν και πρέπει να σου πούμε πως πριν κάνει το οτιδήποτε δημοσίευσε ένα video στα social media το οποίο βοηθά στην εξιχνίαση αυτής της υπόθεση.

Γιατί ένα νέο κορίτσι αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της; Η πίεση που μπορεί να δεχθεί ένας νέος άνθρωπος στα social media είναι γεγονός πως είναι τεράστια, ωστόσο ποτέ δεν είναι λύση μια τέτοια κίνηση! Ακόμη, γνωστό είναι σε όλους μας πια πως οι διάσημοι αλλά και μη, των κοινωνικών δικτυών δέχονται αρκετά αρνητικά σχόλια τα οποία επηρεάζουν τη ψυχολογία των χρηστών. Αν ποτέ νιώσεις έντονο άγχος και πίεση από το οτιδήποτε, πόσο μάλλον από hate comments στα social media, πρέπει αμέσως να μιλήσεις στους γονείς σου, μην αφήνεις τίποτα να σε στενοχωρεί!

Η μικρή star Dazhariaa Quint Noyes πριν δώσει τέλος στη ζωή της δημοσίευσε ένα video στο προσωπικό της προφίλ, στο οποίο διαβεβαίωνε τους ακόλουθούς τους πως δεν θα τη ξαναδούν και συγκεκριμένα είπε: «Εντάξει, είμαι ενοχλητική, αυτό θα είναι το τελευταίο μου post.» Αξίζει να σου τονίσουμε πως η Dazhariaa στο Tik-Tok είχε περισσότερους από 1.6M ακόλουθους, στο Instagram ξεπερνούσε τους 150 χιλιάδες και διατηρούσε επίσης ένα YouTube κανάλι.

Όσο για τους γονείς της; Όπως αναφέρεται στη Daily Mail, εκείνοι επιβεβαίωσαν στο Facebook πως η μικρή τους πριγκίπισσα έδωσε τέλος στη ζωή της και μάλιστα οι δηλώσεις του πατέρα της είναι σπαρακτικές. «Δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, έχει πάει σε ένα καλύτερο μέρος.»

Στην ιστοσελίδα GoFundMe έγραψε: «Μακάρι να μου είχε μιλήσει για το στρες που βιώνει και τις σκέψεις της. Ήταν η μικρή μου φίλη και δεν ήμουν προετοιμασμένος να χάσω το παιδί μου. Ήταν χαρούμενη και ενθουσιασμένη όταν με έβλεπε να γυρνάω σπίτι. Τώρα, έρχομαι σπίτι και δεν είναι πια εδώ να με περιμένει.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved