Star Wars: Η συγκινητική εξομολόγηση της πρωταγωνίστριας

Τελικά, υπάρχει πολύ βαθύτερος λόγος από αυτό που φανταζόμασταν που η ερμηνεία της ήταν τόσο καλή.

Υπάρχουν πολλά franchise ταινιών που έχουν κατακτήσει τον κινηματογράφο. Μερικά από αυτά έχουν μεγαλώσει γενιές θεατών και, ενώ βρίσκονται ολόκληρες δεκαετίες στη μεγάλη οθόνη, παραμένουν εμπορικά, είτε στις παλιές είτε στις νέες τους εκδοχές, αποφέροντας εκατομμύρια ή ακόμα και δισεκατομμύρια για τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτούς.

Πάρε τα Star Wars, για παράδειγμα. Οι χαρακτήρες που συστήθηκαν στο κοινό μέσα από αυτές τις παραγωγές δεν πρόκειται να ξεχαστούν. Γιατί είναι υπόδειγμα δημιουργίας χαρακτήρα στον κινηματογράφο και γιατί πλέον έχουμε συναισθηματική σύνδεση μαζί τους.

Ακόμα και οι νέες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει έχουν κάνει όλον τον πλανήτη να βρεθεί στις αίθουσες της μεγάλης οθόνης. Το ίδιο, όμως, συμβαίνει και με τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν τους εν λόγω ρόλους.




Πρόσφατα, μία από τις νέες προσθήκες στις διάσημες Χολιγουντιανές παραγωγές όσον αφορά στα ονόματα των ηθοποιών, η Daisy Ridley, μίλησε για την όλη εμπειρία της, αποκαλύπτοντας την έντονη συναισθηματική ταύτιση που ένιωσε με την ηρωίδα της και την παραγωγή πίσω από αυτήν.

Πρόκειται για μία από τις πιο εμπνευσμένες και «ζεστές» δηλώσεις που έχει κάνει ηθοποιός για τον χαρακτήρα που έχει αναλάβει και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να αιτιολογήσει ακόμα περισσότερο την εξαιρετική απόδοση που είχε σε υποκριτικό επίπεδο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς είπε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved