Ο Michael B. Jordan έχει ένα πανέμορφο κορίτσι: Δες τις φωτογραφίες τους

Ο ηθοποιός ζει υπέροχες στιγμές με τη σχέση του.

Το κοινό τον αγάπησε μέσα από τον ρόλο του γιου του Apollo Creed στο reboot των ταινιών. Έκτοτε, κάθε του νέα ταινία αποτελεί λόγο ανυπομονησίας, ενώ όσες κυκλοφόρησαν στο παρελθόν έρχονται ξανά στην επιφάνεια προς παρακολούθηση. Ο Michael B. Jordan είναι ένας από τους πιο hot ηθοποιούς της γενιάς του τόσο από άποψη υποκριτικής όσο και από εμφάνισης. Αντικειμενικά είναι ένα πολύ ωραίο παιδί και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκμεταλλευτεί το sexiness του στα social media για να τραβήξει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.




Ο ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες έγινε Instagram official με το κορίτσι του, Lori Harvey. Πρόκειται για μία ηθοποιό και θετή κόρη του κωμικού Steve Harvey. Michael και Lori, λοιπόν, ζουν τον έρωτά τους και αυτόν τον μήνα έχουν κάνει μία σειρά από αναρτήσεις που είτε αποτελούν κοινές τους φωτογραφίες είτε λήψεις από κοινές τους εξόδους.

Αρχικά, είδαμε το ζευγάρι σε μερικές φωτογραφίες που έμοιαζαν με πορτρέτα σε πιο σκοτεινό φωτισμό, άλλες που ποζάρουν στα χιόνια και τελευταία κάποιες πάνω σε σκάφος.

«Ο Michael σίγουρα ερωτεύεται πολύ τη Lori και λατρεύει όλον τον χρόνο και τις ιδιαίτερες στιγμές που μοιράζονται, αλλά, την ίδια στιγμή, είναι άνθρωπος που δε μοιράζεται στο κοινό πράγματα της προσωπικής του ζωής και ήταν μεγάλο πράγμα για εκείνον να μοιραστείς στα social media πώς νιώθει για τη Lori», είπε πηγή στο HollywoodLife.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved