Natalie Hart: Η αποκάλυψη της για τη σχέση Vanessa Hudgens- Zac Efron

Είχαμε καταλάβει πως από την αρχή υπήρχε χημεία.

Αν τρελαινόσουν για το High School Musical σίγουρα θα είχες μάθει όλες τις… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σχέση του Zac Efron και της Vanessa Hudgens. Οι δυο τους είχαν μια τρελή χημεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μάλιστα η σχέση τους είχες γίνει γνωστή σε όλους τους θαυμαστές από το 2006.

Αυτή τη στιγμή τα δύο αστέρια της μεγάλης οθόνης έχουν πάρει διαφορετικούς δρόμους ωστόσο η ιστορία τους έχει μείνει αξέχαστη. Όπως έχει αναφερθεί από τα ξένα Μέσα ενημέρωσης είχαν δεθεί από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα του «High School Musical».






Είχαν δημιουργήσει ένα δεσμό πολύ ξεχωριστό και μάλιστα ήταν μαζί πριν ακόμη το μάθουμε εμείς. Μέχρι το 2006 η σχέση του ήταν κρυφή. Μετά τις φήμες χωρισμού το 2007, το ζευγάρι απέδειξε και με το παραπάνω πως δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται, ωστόσο για κακή μας τύχη το 2010 αποφάσισαν να ακολουθήσουν την καριέρα τους. Χώρισαν και από τότε έχασαν τις στενές επαφές τους.

Λοιπόν, η αποκάλυψη της Natalie Hart στο Variety μας δείχνει σίγουρα πως η σχέση τους ήταν αυτό που λέμε «έρωτας με την πρώτη ματιά». Σε μια συνέντευξή της μίλησε για όσα είχε η ίδια αντιληφθεί και σίγουρα είναι αυτά που θέλεις να ακούσεις. Εν τω μεταξύ πόσο ωραία θα ήταν να τους δούμε ξανά μαζί;

Διάβασε περισσότερα στη gallery.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved