Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι αγαπημένος σου pop σταρ

Τέτοια φωτογραφία δεν έχεις ξαναδεί.

Μέσα σε όλες τις καλλιτεχνικές του φωτογραφίες, τις γεμάτες μελωδίες και χρώματα, ξεπρόβαλε και μια φωτογραφία από το παρελθόν του. Ο αγαπημένος σου pop star μόλις ανέβασε μια throwback φωτογραφία στην οποία θα απορήσεις πραγματικά με το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός είναι 31ος ετών και έχει γράψει πολλά από τα αγαπημένα σου tracks. Ο καλλιτέχνης της pop μουσικής βιομηχανίας μετρά τεράστιες επιτυχίες με τις επαναλαμβανόμενες κυκλοφορίες του και μερικά από τα τραγούδια που έχεις λατρέψει είναι το «What Goes Around Comes Around» κυκλοφορίας του 2009 το οποίο ακόμη τραγουδάς και το «Like I Love You», το οποίο μάλιστα είχε μπει και στη δεκάδα του Billboard Ηοt 100.

Αυτή η χρονιά που πέρασε για εκείνον ήταν αρκετά παραγωγική, αφού παρά το lockdown εκείνος συνέχιζε να γράφει μουσική. Το τελευταίο κομμάτι του έχει τίτλο «Better Days» και μάλιστα έχει εκτοξευθεί αμέσως στα charts και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Λοιπόν, όσο για τη throwback photo στο instagram, η φωτογραφία που ανέβασε είναι αφιερωμένη στην αγαπημένη του μητέρα. Στη λεζάντα έγραψε πως η μαμά του γίνεται 60 χρονών. «Είμαι ευγνώμων για τη στήριξή σου “και τα toast με κανέλα και ζάχαρη”. Χρόνια πολλά, σ’ αγαπάω μαμά.»

Δες στη gallery ποιο αστέρι της pop μουσικής βιομηχανίας κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved