Zayn Malik: Έκανε πρόταση γάμου στην Gigi Hadid και δεν το κατάλαβε κανείς;

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι celebrities απασχολούν καθημερινά την επικαιρότητα. Σίγουρα το βασικό τους επάγγελμα αποτελεί τον λόγο για τον οποίο έχουν ξεκινήσει να βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, όμως, η προσωπική τους ζωή πάντα θα απασχολεί τους φανς τους. Είναι λογικό, αν το καλοσκεφτείς, αφού το κοινό θέλει να γνωρίζει ουσιαστικά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το όποιο δημόσιο πρόσωπο.

Τι συνέβη τώρα; Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα αναφέρει μέσα στους στίχους του μία πολύ σαφή υπόνοια γάμου. Μιλάμε για τον Zayn Malik, ο οποίος δημοσίευσε το τραγούδι When Love’s Around. Δεδομένης της σχέσης του με την Gigi Hadid -μάνα του παιδιού του-, φυσικά όλοι σκέφτηκαν ότι οι στίχοι αναφέρονται σε εκείνη.




Ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο, όμως, έβαλε σε όλους την υποψία ότι ο τραγουδιστής έκανε ή πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στο μοντέλο.

«But I need you in my life / Yeah, you could be my wifе for real»

«Αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή μου / Ναι, θα μπορούσες να είσαι η σύζυγός μου στα αλήθεια»




Τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με την οποιαδήποτε πρόταση, αλλά δε θα μας έκανε καμία εντύπωση αυτός να είναι πράγματι ο τρόπος που βρήκε ο Malik για να περάσει το μήνυμα είτε στην Gigi είτε στο κοινό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved