10 σέξι φωτογραφίες της Bella Hadid που ξεπέρασαν τα 1 εκ. likes

Οι αναρτήσεις που ενθουσίασαν το Instagram.

Έχουμε πολλές διάσημες που διεκδικούν μέρος της επικαιρότητας όλα αυτά τα χρόνια. Και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται νέα πρόσωπα που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Όπως, για παράδειγμα, η Bella Hadid, ένα μοντέλο με μεγάλη καριέρα στον χώρο που εργάζεται, αλλά ακόμα μεγαλύτερο κοινό στα social media. Το Instagram της, συγκεκριμένα, μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 37 εκατομμύρια followers που γεμίζουν με likes και σχόλια τις αναρτήσεις της.

Όλο αυτό το διάστημα που η Bella έχει το προφίλ, έχουμε δει πολλά από την καθημερινότητά της, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Συμβαίνουν, όμως, αυτά με τους celebrities. Ο κόσμος θέλει να γνωρίσει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την υποκριτική, το τραγούδι, το modelling, κ.α.



Το διάσημο μοντέλο, λοιπόν, έχει ποστάρει αρκετές φωτογραφίες ανά διαστήματα. Επειδή είναι πολύ σέξι, όμως, εμείς είπαμε σήμερα να εστιάσουμε στις λήψεις αυτής της κατηγορίας που, όχι μόνο είναι εντυπωσιακές αλλά και που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 1 εκατομμύριο likes. Φυσικά οι επιλογές είναι αρκετές, όμως, από τις πιο πρόσφατες, ένα top 10 καταφέραμε να το δημιουργήσουμε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved