Το χρονικό της σχέσης Hadid- Malik από το 2015 μέχρι και σήμερα (photo)

Θυμάσαι τα highlights της σχέσης της Gigi Hadid και του Zayn Malik;

Το πανέμορφο μοντέλο και ο ταλαντούχος τραγουδιστής σήμερα διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν φέρει στη ζωή ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2015 και μάλιστα έχουν περάσει 40 κύματα. Θυμάσαι άραγε πόσες φορές έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί;

Όλα ξεκίνησαν το 2015. Ήταν Νοέμβριος και μόλις οι παπαράτσι είχαν δει τον Zayn Malik και την Gigi Hadid να περπατούν χέρι- χέρι. Τότε, η Gigi είχε χωρίσει πρόσφατα από τον Joe Jonas και ο Zayn μόλις είχε χωρίσει από την αρραβωνιαστικιά του, Perrier Edwards, μέλος των Little Mix. Οι φήμες πήραν φωτιά μιας και το Us Weekly υποστήριζε πως Zayn και Gigi ήταν ζευγάρι.

Το φλερτ τους ήταν ολοφάνερο στην κοινότητα του Twitter αφού τα σχόλιά τους έσταζαν πράγματι μέλι!


Μη ξεχνάς πως τον Ιανουάριο του 2016 είδαμε την Gigi Hadid να πρωταγωνιστεί στο music video του «Pillowtalk» και τελικά, ήταν γραφτό τους να φτιάξουν μια υπέροχη οικογένεια.




Πίσω στο Μάιο του 2016 είχαν κάνει μια κοινή εμφάνιση στο «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology» και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι. Μετά την εμφάνισή τους η είδηση χωρισμού έκανε το γύρω του κόσμου.

Παρά τις φήμες περί χωρισμού το ζευγάρι είναι μαζί και πια, έχει φτάσει Σεπτέμβριος του 2017. Με ένα post της Yolanda Haddid όλοι κατάλαβαν πως η οικογένεια έχει αγκαλιάσει το νέο μέλος της.

Ακόμη μια είδηση που σοκάρει τους fans! Τον Μάρτιο του 2018 το ζευγάρι χωρίζει και το τέλος μοιάζει οριστικό. Τόσο ο Zayn, όσο και η Gigi ανεβάζουν tweets στα οποία αναφέρονται στο χωρισμό τους. Καταλαβαίνεις πως αυτό ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, ωστόσο, έναν μήνα μετά τα ξαναβρίσκουν και η επανασύνδεσή τους γίνεται γνωστή μέσα από insta stories που ανεβάζουν και οι δύο. Οι θαυμαστές θεωρούν πως οι φωτογραφίες που ανεβάζει το πανέμορφο μοντέλο είναι fake, ωστόσο, η πορεία της σχέσης άλλα δείχνει.

Νοέμβριος του 2018: Το ζευγάρι έχει καιρό να εμφανιστεί και ξαφνικά ο Zayn κυκλοφορεί το «No Candle No Lights» με την Nicki Minaj.



Οι στίχοι υπονοούν πως το ζευγάρι δεν διανύει και την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Στη συνέχεια όλοι παρατηρούν πως ο Zayn δεν την ακολουθεί στο Instagram.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved