Είσαι έτοιμη να δεις το νέο κούρεμα της Gigi Hadid;

Το μοντέλο τόλμησε το πιο hot κούρεμα αυτής της σεζόν.

Είναι απίστευτη η όρεξη και η διάθεση που έχουν οι celebrities με αποτέλεσμα διαρκώς να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους. Οι αγαπημένες σου teen stars, πάντως, μέσα στο 2020 δεν έκατσαν σε ησυχία. Από τις Kylie & Kendall Jenner, την Dua Lipa και την Demi Lovato μέχρι και τη Miley Cyrus, η λίστα όλο και μεγαλώνει.

Αυτήν τη φορά, η Gigi Hadid αποφάσισε να αλλάξει hair look. Η νέα μανούλα υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα κουρέματα και το αποκάλυψε με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορείς να φανταστείς ποιο trend δοκίμασε; Το συγκεκριμένο κούρεμα θεωρήθηκε, μάλιστα, ως το πιο δημοφιλές του 2020 στο TikTok!

Ο λόγος για τις… curtain bangs. Ναι, η Gigi έχει πλέον αυτές τις πλαϊνές και πολύ trendy αφέλειες, που- ομολογουμένως- της ταιριάζουν πάρα πολύ. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα πολύ βολικό κούρεμα, που αποπνέει φρεσκάδα και συνδυάζει τις αφέλειες με τη φράντζα. Θα το δεις πιο αναλυτικά στην παρακάτω gallery.

Αν κι εσύ θέλεις να δοκιμάσεις τις κλασικές αφέλειες, αλλά διστάζεις, οι curtain bangs είναι ιδανική λύση για σένα. Δε θα σε κουράσουν καθόλου και θα αλλάξουν εντυπωσιακά τη συνολική εμφάνισή σου. Μήπως τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια να το σκεφτείς σοβαρά;

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το πιο εύκολο και μυρωδάτο DIY scrub χειλιών

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved