Πότε περιμένουμε να γεννήσει η Gigi Hadid;

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει

Το τελευταίο διάστημα, όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην εγκυμοσύνη της Gigi Hadid. Η 25χρονη καλλονή εξέπληξε το κοινό όταν πριν από τέσσερις μήνες βγήκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon και επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της. Μέχρι τότε, γνωρίζαμε ότι η σχέση της με τον Zayn Malik είχε τα σκαμπανεβάσματά της, οπότε το μυαλό δεν μπορούσε να πάει ότι άμεσα θα ακούγαμε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.




Πάντως, η Gigi εξαρχής φαινόταν πολύ ευτυχισμένη με το γεγονός. Πολλές φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν είχαμε μέχρι πρόσφατα, οπότε και μοιράστηκε με τους 57 εκατομμύρια followers της εντυπωσιακά, επαγγελματικά shots από τη γλυκιά περίοδο της ζωής της.

Οι λήψεις, όμως, δε σε κάνουν να εστιάζεις μόνο στην όμορφη έγκυο, αλλά κυρίως στη στιλιστική και φωτογραφική τους άποψη που αναδύεται μέσα από τα αέρινα υφάσματα.

https://www.instagram.com/p/CEjtEwvH6Y0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Σε μία από όλες αυτές τις φωτογραφίες που έφτασαν στο feed μας ήταν που είδαμε να αναγράφεται σε caption το «33 εβδομάδες». Μία μέση εγκυμοσύνη διαρκεί 38-40, επομένως, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το μοντέλο πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της περίπου στο διάστημα μεταξύ 6 και 20 Οκτωβρίου.

Δυστυχώς, η ίδια δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση που να επιβεβαιώνει την ημερομηνία, όμως, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα μέσα του επόμενου μήνα, η οικογένεια Hadid και Malik θα μεγαλώσει κι επίσημα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved