Η Selena Gomez εμφανίστηκε στο music video του πρώην της;

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Είναι αυτή η Selena Gomez;

Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν μερικές ημέρες το νέο music video του αγαπημένου pop καλλιτέχνη και πρώην συντρόφου της Selena Gomez, όχι για τα υπέροχα σκηνικά του, αλλά για την εμφάνιση του ίδιου του τραγουδιστή. Μια σχετική… παραμόρφωση στο πρόσωπό του έκανε τους fans να απορούν πραγματικά και να αναρωτιούνται αν ο καλλιτέχνης κάνει μια «διακριτική» αναφορά στη Bella Hadid, ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο θέμα που συζητούν οι fans.

Στο προσκήνιο αυτή τη φορά ήρθε η Selena Gomez, της οποίας ο καλλιτέχνης τυχαίνει να είναι πρώην και μέχρι και σήμερα οι θαυμαστές βρίσκουν κοινά σημεία μεταξύ των δύο διάσημων.

Ο λόγος για το νέο music video του πολύ αγαπημένου The Weeknd. Το αγόρι της pop μουσικής σκηνής τον περασμένο χρόνο γνώρισε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει ακάθεκτος προς την κορυφή. Το νέο του κομμάτι με τίτλο «Save Your Tears» κυκλοφόρησε πρόσφατα και μάλιστα υπό τη συνοδεία του υπέροχου αλλά και αινιγματικού music video.



Εκείνο που παρατήρησαν οι fans-ίσως να το παρατήρησες και εσύ πατώντας το παραπάνω video- και εύλογα σχολίασαν ήταν το κορίτσι που εμφανίζεται μαζί με τον The Weeknd. Είναι όντως η Selena Gomez ή μήπως κάποιος παίζει μαζί μας; Λοιπόν ναι, στα μισά του music video θα δεις ένα πανέμορφο κορίτσι να εμφανίζεται και πραγματικά θα τρίβεις τα μάτια σου αφού είναι ίδια η Selena Gomez, μόνο που… τελικά δεν είναι. Αν και η ομοιότητά τους είναι σχεδόν τρομακτική, η κοπέλα που εμφανίζεται στο music video δεν είναι η Selena αλλά η Bianca Rojas.

Λοιπόν δεν ξέρουμε αν ο The Weeknd «παίζει» μαζί μας ή απλά πρόκειται για κάποια σύμπτωση. Άραγε να ήθελε να υποννοήσει κάτι; Μήπως θέλει να μας πει πως θέλει τη Selena δίπλα του; Ό,τι κι αν ισχύει σίγουρα αυτή η εμφάνιση μας μπέρδεψε πάρα πολύ!

Δες στη gallery τις φωτογραφίες και μη μπερδευτείς! Δεν είναι η Selena!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved