Το πρόσωπο του The Weeknd παραμορφώθηκε και όλοι λένε ότι φταίει η Bella Hadid

Οι εικόνες άφησαν το κοινό άφωνο.

Άλλη μία μέρα του 2021 ξημέρωσε και άλλο ένα περίεργο γεγονός ήρθε να προστεθεί στη showbiz. Ο The Weeknd δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία δείχνει το πρόσωπό του εντελώς παραμορφωμένο. Όλοι του οι φανς τρόμαξαν με το θέαμα, απορώντας τι ακριβώς συνέβη στον διάσημο τραγουδιστή και άλλαξε η εμφάνισή του.

Οπτικά, η εικόνα μοιάζει σαν ο σταρ να έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, προσθέτοντας fillers στα ζυγωματικά του, δημιουργώντας ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μάλλον δεν υπάρχει λόγος για «συναγερμό», αφού οι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να έχει βάλει προσθετικά, ωστόσο, λέγεται από το κοινό του ότι αυτό συνέβη για να κοροϊδέψει την πρώην του, Bella Hadid. Εκείνη, βέβαια, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, το ίδιο και η μαμά της για τις κόρες της, αλλά, και πάλι.

Ο ισχυρισμός ενδεχομένως βασίζεται στο ότι το τραγούδι μάλλον γράφτηκε για την Bella, οπότε με την ίδια λογική μπορεί και η εμφάνιση να παραπέμπει στο μοντέλο.

Δες το βίντεο και την gallery που βρίσκονται στη συνέχεια για να δεις το πρόσωπο του σταρ και μάλλον να απορήσεις κι εσύ μαζί με όλους του άλλους.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved