Στη φωτογραφία βλέπεις την κούκλα πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σου σειράς

Ο κόσμος τη λατρεύει.

Άλλη μία μέρα που ξεκινά σήμερα και γιατί να γίνει διαφορετικά από τη θέαση της φωτογραφίας από την παιδική ηλικία ενός αγαπημένου σου καλλιτέχνη; Στην photo που βλέπεις παραπάνω, για παράδειγμα, εικονίζεται μία ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πολύ αγαπημένης σου σειράς που βλέπεις φανατικά με το που κυκλοφορήσει νέα επεισόδια.

Δεν μπορούμε να σου πούμε ότι μοιάζει με τον μεγάλο της εαυτό. Είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που μάλλον δεν έχουν πολλές ομοιότητες με την child εκδοχή τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι λιγότερο γλυκό ή αξιαγάπητο κοριτσάκι.

Η εν λόγω ηθοποιός, λοιπόν, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αναλάβει τα ηνία για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σειράς που βλέπεις φανατικά με τις φίλες σου. Εκεί υποδύεται ένα κορίτσι με έντονο ταπεραμέντο, εξυπνάδα και γοητεία που εύκολα μπορεί να γίνει το ίνδαλμα θεατών που την παρακολουθούν.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες των διασήμων από την παιδική τους ηλικία και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το κορίτσι για το οποίο σου μιλάμε ήταν και είναι πολύ cool και γλυκό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved