Νέο μέλος στην οικογένεια! Η Miley Cyrus είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Το 2020 έφερε ευχάριστα νέα για τη Miley!

Πιο χαρούμενη από ποτέ είναι η Miley Cyrus και πώς να μην είναι άλλωστε; Τα νέα είναι ευχάριστα και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια καλύτερη είδηση πριν να αλλάξει η χρονιά. Η οικογένεια Cyrus ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο μέλος της και όλοι έχουν λόγο να χαίρονται για αυτό.

Με μια φωτογραφία στο Instagram ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη και πρέπει να παραδεχθούμε πως κανένας δεν είχες στο μυαλό του κάποια τέτοια εξέλιξη. Συγκεκριμένη, ο αδερφός της Miley Cyrus ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε:

«Πραγματικά είμαι ευλογημένος που λέω ότι η Stella Cyrus και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Αυτός είναι ο γιος μας και αναμένεται να έρθει τον Ιούνιο. Τον αγαπώ ήδη.» Σωστά κατάλαβες, ο μικρός αδερφός της Miley περιμένει το πρώτο του παιδί με την αγαπημένη του και αυτό είναι το πιο χαρούμενο νέο για την οικογένεια Cyrus που έχουμε ακούσει ποτέ! Φαντάζεσαι πώς θα νιώθει η Miley που θα γίνει θεία; Σίγουρα απίστευτα!



Τον προηγούμενο μήνα το ζευγάρι γιόρτασε τον έναν χρόνο γάμου τους και όπως δείχνουν όλα τους τα posts στα social media είναι τρελά ερωτευμένοι! Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι καλώς να έρθει το μωράκι στην οικογένεια!

Μπες στη gallery να δεις τις φωτογραφίες που ανέβασαν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved