Η κόρη του Eminem μεγάλωσε και το Instagram της είναι φανταστικό

Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι!

Τον Eminem τον ξέρεις. Είναι ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με την original rap και που όλοι ακούμε τα τραγούδια του μέχρι σήμερα. Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει στη μουσική σκηνή, είχε προκαλέσει έναν πανικό. Εμφανιζόταν νέο τραγούδι του και ξαφνικά όλος ο πλανήτης βρισκόταν να ξέρει απέξω όλους τους στίχους του -που εύκολο δεν το λες-. Όπως και να έχει, ο Eminem είναι μία σταθερή αξία.




Τα τελευταία χρόνια, όμως, η 24χρονη κόρη του Hailie Scott Mathers έχει αρχίσει και κάνει δυναμική είσοδο στα κοινά. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή 2 εκατομμύρια followers και, αν δεις τις φωτογραφίες της, θα καταλάβεις πολύ καλά γιατί αυτό συμβαίνει. Πρόκειται για λήψεις που συγκαταλέγονται στην κατηγορία του Instagrammable συν το γεγονός ότι η Hailie δείχνει να είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό κορίτσι.

Στην παρακάτω gallery, πάντως, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που μας ενθουσίασαν και που το Instagram γέμισε με δεκάδες χιλιάδες likes.

Το σίγουρο είναι ότι και να μην είχε τον συγκεκριμένο διάσημο μπαμπά, θα τα κατάφερνε και πάλι εξαιρετικά στο κομμάτι του Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved