Κι όμως! Αγαπημένος σου τραγουδιστής προκρίθηκε στους τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε!

Κοίτα να δεις που τελικά η μουσική, αλλά και η ποίηση, δεν είναι τα μοναδικά ταλέντα που έχει ο συγκεκριμένος διάσημος καλλιτέχνης. Το αγόρι πάντως έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, μιας και η είδηση του χωρισμού του με την εξίσου αγαπημένη μας τραγουδίστρια είχε πάρει τεράστιες διαστάσει.

Έπειτα από την ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής άφησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους άφωνους αφού το τελευταίο που θα περίμενε κανείς ήταν η πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Aγώνες και μάλιστα στο άθλημα της κολύμβησης.

Το αστέρι της μουσικής βιομηχανίας πρέπει να σου πούμε πως στο παρελθόν ασχολούνταν θερμά με το άθλημα της κολύμβησης. Τώρα, μετά από τόσα χρόνια ξαναδοκιμάζει την τύχη του σε αυτό και τα καταφέρνει περίφημα.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram: «Αναπόφευκτα έπρεπε να κόψω την καριέρα μου ως 13χρονος πρωταθλητής όταν μου δόθηκε η ευκαιρία στη μουσική. Τώρα σχεδόν 10 χρόνια μετά είμαι εδώ. Χρόνια τώρα ήθελα να επιστρέψω στην πρώτη μου αγάπη, το άθλημα της κολύμβησης, με την ιδέα ότι το 2020 θα ήταν η χρονιά μου. Μετά από μόλις 5 μήνες προπονήσεων στο νερό με τον απίστευτο προπονητή μου, κατάφερα να κερδίσω μια νίκη και να εξασφαλίσω μια θέση για τις Αυστραλιανές Ολυμπιακές δοκιμές στο 100 fly.»

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε και ανακάλυψε σε ποιον καλλιτέχνη αναφερόμαστε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved