Αυτές είναι οι top 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes στο Instagram για το 2018

Μαντεύεις ποιος/α είναι στην πρώτη θέση;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είμαστε πιστές στο ραντεβού μας στην ανακοίνωση της φωτογραφίας με τα περισσότερα likes. Το 2018 σημαδεύτηκε από πολλά γεγονότα, χαρούμενα και μη, και κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το τοπ 10 με την πιο αρεστή φωτογραφία στην αγαπημένη αυτή κοινωνική πλατφόρμα.

Η δεκάδα περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες και πριν καν ξεκινήσουμε, περιμένουμε πως θα βρεις σίγουρα, ποια είναι αυτή που έχει καταλάβει την πρώτη θέση. Δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία, σου παραθέτουμε αμέσως τη λίστα, ξεκινώντας με αυτή που είχε τα λιγότερα likes.

10. Η ανακοίνωση του Cristiano Ronaldo για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους συγκέντρωσε 9,224,805 likes.

https://www.instagram.com/p/BlXWumyFczG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

9. Η φωτογραφία της Selena Gomez από την μεταμόσχευση που έκανε συγκέντρωσε 10,710,414.

https://www.instagram.com/p/BZBHr4Pg5Wd/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

8. Η φωτογραφία του Cristiano Ronaldo με την σύντροφό του Georgina Rodriguez και τον γιο του Cristiano Ronaldo Jr στα ελληνικά νησιά μάζεψε 11,320,604 likes.

https://www.instagram.com/p/BlBucrjlXdV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

7. Στην έβδομη θέση συναντάμε και πάλι τον Ronaldo, μόνο με την σύντροφό του αυτή τη φορά σε μία πολύ sexy φωτογραφία που συγκέντρωσε 11,375,054 likes.

https://www.instagram.com/p/BltNxAxlS27/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

6. Ο Ronaldo έχει καταλάβει αρκετές από τις θέσεις της λίστας, με την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης του Alana Martina, να παίρνει και την έκτη θέση με 11,466,361 likes.

https://www.instagram.com/p/BbaImIfFr0h/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

5. Την πεντάδα ανοίγει η Kylie Jenner και η φωτογραφία με τη μικρή Stormi Jenner Webster έξι μήνες μετά τη γέννηση της. 12,276,365 άτομα έκαναν like σε αυτή την ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/BmRZH7NFwi6/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

4. Μέσα στην πρώτη πεντάδα βρίσκεται η φωτογραφία της Ariana Grande, που ανέβασε στη μνήμη του πρώην συντρόφου της, Mac Miller, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 26 ετών πριν από μερικούς μήνες. Η φωτογραφία της αυτή συγκίνησε 12,822,189 άτομα.

https://www.instagram.com/p/Bneu_dCHVdn/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

3. Στην τρίτη θέση με 13,068,726 likes βρίσκεται και πάλι η Kylie Jenner με τη δεύτερη φωτογραφία της νεογέννητης τότε Stormi.

https://www.instagram.com/p/BfzEfy-lK1N/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

2. Δεύτερος και καταϊδρωμένος τερματίζει ο Justin Bieber και η Haliey Baldwin Bieber, με τη φωτογραφία του τραγουδιστή για την ανακοίνωση του γάμου τους. 13,323,760 άτομα έκαναν like σε αυτή τη δημοσίευση.

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

1. Στην πρώτη θέση με αρκετά εκατομμύρια likes διαφορά, βρίσκεται φυσικά η Kylie Jenner και η πρώτη φωτογραφία της Stormi Jenner Webster 5 ημέρες μετά τη γέννησή της. Παραλίγο να φτάσει τα 20 εκατομμύρια η συγκεκριμένη φωτογραφία της reality star. Καταλαμβάνει δικαίως την πρώτη θέση με 18,036,426 likes.

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved