Δεν πάει ο νους σου ποια διάσημη ηθοποιός είναι στη φωτογραφία

Δε μοιάζει καθόλου...

Δεν πάει ο νους σου ποια διάσημη ηθοποιός είναι στη φωτογραφία

H συγκεκριμένη ηθοποιός είναι ένα κορίτσι που κέρδισε κατευθείαν τα πλήθη με το που πρωτοεμφανίστηκε στον χώρο της υποκριτικής. Γεννήθηκε στο Toledo και αποφοίτησε από τη Notre Dame Academy, ένα σχολείο θηλέων, ενώ ήδη από την ηλικία των 14 ετών ξεκίνησε την καριέρα της στο modelling, με τα φυσικά της χαρακτηριστικά να τραβούν τα βλέμματα.

Όσον αφορά στον κινηματογράφο, η σταρ έχει στο βιογραφικό της διάσημες ταινίες του Hollywood, όπως Jack and Jill, Dawson’s Creek, Disturbing Behavior και Batman Begins. Η προσωπική της ζωή, από την άλλη, είναι εξίσου γνωστή, αφού ήταν παντρεμένη με έναν από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Hollywood και μαζί έχουν και μία κορούλα.

Η φωτογραφία που βλέπεις τώρα είναι ανεβασμένη στο προφίλ της και εικονίζει εκείνη και τη μαμά της πριν από πολλά χρόνια. Πέρα από την ποιότητα της λήψης που δε βοηθάει όπως και να έχει, δεν μπορείς να πεις ότι η ηθοποιός μοιάζει πολύ με τον μικρό της εαυτό. Και που θα δεις για ποια σου μιλάμε στην παρακάτω gallery, πολύ πιθανό ότι πάλι δε θα μπορείς να συσχετίσεις το όνομα με τη φωτογραφία. Σε κάθε περίπτωση, σκρόλαρε στη συνέχεια για να την ανακαλύψεις.