Ο Pete Davidson μιλάει για την πρώην του και δεν εννοούμε μόνο την Ariana

Νέες πληροφορίες για το διάσημο ειδύλλιο.

Το ειδύλλιο της Ariana Grande και του Pete Davidson είναι γνωστό στους φανς των δύο. Ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος και θυελλώδης, σε σημείο που γρήγορα να τους οδηγήσει σε αρραβώνα, ωστόσο αυτός πολύ γρήγορα λύθηκε και τα παιδιά που τόσο αγαπούσε ο κόσμος μαζί ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους.

Στους μήνες που ακολούθησαν όλοι αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς συνέβη και ενώ ουσιαστικά πήγαιναν για γάμο, δεν άντεξαν και χώρισαν. Ενώ ποτέ ουσιαστικά δεν πρόκειται να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη, όλο και κάποια νέα κυκλοφορούν σχετικά με τη σχέση τους.




Στην προκειμένη φάση, πάντως, τα νέα που μαθαίνουμε έχουν να κάνουν με μία άλλη πρώην του Pete, την Cazzie David. Το κορίτσι είχε δηλώσει στα νέα της σχέσης του με την Ariana, ότι «σοκαρίστηκε απίστευτα» και, τώρα, μία πηγή αναφέρει τη δική του αντίδραση σε όλο αυτό.

«Ο Pete βλέπει τη σχέση που είχε με την Cazzie ως κάτι που απόλαυσε, αλλά βλέπει τον τρόπο που τελείωσε διαφορετικά από τον τρόπο που το βλέπει εκείνη. Και, όταν η Ariana ήρθε στην εικόνα, αυτό ήταν μία ανάσα φρέσκου αέρα για εκείνον και που πήγε τόσο γρήγορα σε αυτό το ταξίδι και το ένιωθε τόσο σωστό. Δε θέλει οι άνθρωποι να νιώθουν άσχημα με τους χωρισμούς, κάποιος θα νιώσει πολύ άσχημα. Ράγισαν καρδιές αλλά ο Pete έπρεπε να προχωρήσει. Αποδέχεται ότι η Cazzie λέει αυτά που λέει, αλλά δεν μπορεί να δώσει πολλή σημασία σε αυτό και πρέπει να προχωρήσει, κάτι που έκανε»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved