Πώς κατάφερε η πιο σέξι ηθοποιός να ξεφύγει από τον τίτλο που της έδωσαν

Είναι κάτι πολύ πιο απλό απ' όσο πίστευες.

Υπάρχουν πολλές ηθοποιοί που έχουν τραβήξει τα βλέμματα τα τελευταία χρόνια. Σταρ που έχουν αποκτήσει έναν πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα με τις εμφανίσεις που έχουν κάνει στις ταινίες που έχουν παίξει. Ειδικά όταν αυτές έχουν πάει καλά, οπότε και ο κόσμος τις ζητάει, τα πράγματα συνεχίζουν σε αυτόν τον δρόμο.

Μία από αυτές είναι και η Meghan Fox. Η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε στο Transformers και έκτοτε έχει κρατήσει τη φήμη του sex symbol. Η απεικόνισή της ήταν τέτοια που προωθούσε αυτό το image. Για την πρόσφατη ταινία της, όμως, Rogue, κατάφερε να διώξει αυτό το παρελθόν και η σκηνοθέτης της, M.J. Bassett, εξηγεί πώς ακριβώς αυτό συνέβη.




«Είναι πολύ ήσυχη. Νοιάζεται πολύ. Είναι πολύ αφιερωμένη στα περιβαλλοντικά θέματα, το οποίο ήταν προφανώς το πρώτο πράγμα που με ένοιαζε για αυτήν την ταινία. Αλλά γνωρίζει, επίσης, τι εικόνα έχει μέσα από τη δουλειά που έχει κάνει πριν και την κληρονομιά αυτού που την έκανε ο Michael Bay με τους Transformers. Έγινε αυτή η εικονική νέα γυναίκα, που έγινε αντικείμενο του σεξ και του πόθου για τους άντρες σε όλον τον πλανήτη. Δεν ήθελα τίποτα από αυτά τα μπαγάζια, γιατί δε με ενδιαφέρουν αυτά για τον χαρακτήρα. Δε με ενδιαφέρουν προσωπικά, αλλά ξέρει ότι μπορούσε να το αποβάλει. Και με αυτόν τον χαρακτήρα, μπορούσε να το κάνει γιατί η Samantha O’Hara, ως χαρακτήρας, δεν είναι με κανέναν τρόπο και μορφή σεξουαλικός χαρακτήρας. Είναι απλώς άλλο ένα δυναμικό πλάσμα που οδηγεί άλλα δυναμικά πλάσματα στην ιστορία του»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved