Φόβοι για την υγεία της Selena Gomez: Η φωτογραφία με τον ορό

Το κοινό έχει ανησυχήσει και είναι λογικό.

Τα τελευταία χρόνια ξέρουμε ότι η Selena Gomez βρίσκεται να παλεύει με τον Λύκο. Όταν αποκάλυψε στο κοινό τι συνέβαινε στη ζωή της, όλοι βρέθηκαν στο πλευρό της και ακόμα και διαδικτυακά της συμπαραστάθηκαν. Έστελναν τις ευχές τους για να πάνε όλα καλά και περίμεναν αγωνιωδώς την παραμικρή εξέλιξη. Θυμάσαι εκείνο το post με τη φωτογραφία της Sel που την έδειχνε σε διπλανά κρεβάτια με την καλή της φίλη, Francia Raisa; Μαζί με αυτήν ήρθε και η αποκάλυψη ότι εκείνη έγινε δότρια νεφρού για να σωθεί η ζωή της, συγκινώντας το Instagram.

https://www.instagram.com/p/BZBHr4Pg5Wd


Από τότε, τα πράγματα φαίνονταν να είναι καλύτερα. Η Selena συνέχισε να μάχεται, όμως, δε χρειάστηκε ξανά κάποια σοβαρή επέμβαση. Τουλάχιστον όχι απ’ όσο γνωρίζουμε. Αντιθέτως, στην πλειοψηφία των εμφανίσεών της τη βλέπαμε να είναι κάθε φορά και καλύτερα, να έχει εστιάσει στον εαυτό της και να έχει «ανέβει» ψυχολογικά. Είδαμε μία εικόνα που είχαμε καιρό να δούμε και λόγω της ταραγμένης σχέσης που είχε με τον Justin Bieber.

Κατά τη διάρκεια ενός Instagram session με τον φίλο της και διάσημο ηθοποιό Timothée Chalamet, οι fans της παρατήρησαν ότι στο ένα της χέρι είχε κάτι που έμοιαζε με ορό και όλοι άρχισαν τα tweets προσπαθώντας να καταλάβουν τι είναι και προσευχόμενοι για μία ακόμα φορά για την υγεία της. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε επίσημα τι έχει γίνει, αλλά δεν αποκλείεται να μιλάμε για κάποια θεραπεία του αυτοάνοσου νοσήματος που έχει.

Δες τις φωτογραφίες και τα tweets στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved