Η Selena Gomez εμφανίστηκε με τροπικό μπικίνι και θα το λατρέψεις

Εντυπωσιακή στη νέα της εμφάνιση.

Η Selena Gomez εμφανίστηκε με τροπικό μπικίνι και θα το λατρέψεις

Η Selena Gomez είναι ένα από τα κορίτσια που λατρεύει ο περισσότερος κόσμος. Γιατί ποτέ δεν έμεινε καθαρά στο πιο celebrity κομμάτι της ζωής της, αλλά πάντα προσπαθούσε να έχει θετική επίδραση στους ανθρώπους που τη θεωρούσαν ως πρότυπό τους. Αυτοί είναι οι διάσημοι που πραγματικά μένουν στο κοινό και κάνουν επιτυχία που διαρκεί, αφού καλώς ή κακώς οι μόδες έρχονται και παρέρχονται.


H Sel, πάντως, ουκ ολίγες φορές έχει ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα. Μόνο το πρόβλημα υγείας -Λύκο- που αντιμετωπίζει να πάρεις και το πόσο ανοιχτά έχει μιλήσει πάνω σε αυτό, ώστε να μη φοβάται κάποιος να το μοιραστεί, ξέρεις ότι πρόκειται για μία δυνατή κοπέλα που έχει να δώσει πολλά περισσότερα από το τραγούδι και την υποκριτική. 

Το προφίλ της στο Instagram ανήκει σίγουρα στα πιο επιτυχημένα, μετρώντας 194 εκατομμύρια followers και εκεί είναι που ανεβάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ζωή της. Στο λογαριασμό του La Mariete, όμως, ήταν που είδαμε και την πρόσφατη φωτογραφία με μαγιό, στην οποία ποζάρει στο απόλυτο τροπικό mood.

Φυσικά, η φωτογραφία ξεπέρασε τα 17 χιλιάδες likes μέσα στις πρώτες 4 ώρες που κυκλοφόρησε.

Μπορείς να δεις στη συνέχεια και τη Selena και το υπέροχο μαγιό της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

@selenagomez in the Caroline Top in print DAY TRIP ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LA’MARIETTE (@lamariette) στις