Αγνώριστος σήμερα διάσημος ηθοποιός του Harry Potter

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι ένας κούκλος.

Οι ταινίες του Harry Potter ανήκουν σε αυτές που με βεβαιότητα μπορείς να πεις ότι έχουν «σημαδέψει» τον κινηματογράφο. Γιατί και αποτελούν blockbuster, υπό την έννοια ότι κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό στο box office, και επειδή με τους χαρακτήρες τους έκαναν όλον τον πλανήτη να «τρέξει» στις κινηματογραφικές αίθουσες και να μην μπορεί να σταματήσει να συζητάει το story που γνώρισε.

Η ιστορία της J. K. Rowling είχε σίγουρα πολλούς χαρακτήρες να παρουσιάσει και όλοι αυτοί βρήκαν τους ανθρώπους που τους ενσάρκωσαν στη μεγάλη οθόνη μέσα από τους ηθοποιούς που στελέχωσαν το εξαιρετικό του cast. Αναμεσά τους και ο γλυκύτατος Neville Longbottom.




Τον χαρακτήρα υποδύθηκε ο ηθοποιός Matt Dave Lewis, ο οποίος, τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια, έχει αλλάξει πολύ. Στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του Instagram είναι τόσο διαφορετικός που, αν κάποιος δε σου πει ότι πρόκειται για εκείνο τον αγαπημένο child actor, λογικά δε θα σου πάει καν ο νους.

Κάναμε, λοιπόν, εμείς το απαραίτητο σκρολάρισμα και στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια θα δεις τις φωτογραφίες του Lewis αυτήν την περίοδο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved