Kaia Gerber & Jacob Elordi είναι σε σχέση και αυτή η photo είναι η απόδειξη

Τα δύο αγαπημένα μας παιδιά είναι μαζί.

Τα νεαρά ζευγάρια που βρίσκονται στο Hollywood σήμερα έχουν κατακτήσει τον πλανήτη. Φέρνουν έναν δροσερό αέρα στη διεθνή showbiz και δείχνουν ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν με έναν διαφορετικό, πιο μοντέρνο τρόπο. Δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο φωτογραφικός φακός, αλλά απολαμβάνουν τη βόλτα τους νιώθοντας χαλαροί και το κοινό παραλαμβάνει διαδικτυακά τις φωτογραφίες τους.

Η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi, πάντως, είναι ένα από τα ζευγάρια που αρέσουν στον κόσμο. Μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε την απόδειξη ότι όντως είναι μαζί, όμως, αυτό άλλαξε με μία φωτογραφία που τραβήχτηκε. Εκείνη ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα κι εκείνος ένας από τους πιο hot ηθοποιούς, που πρωταγωνιστεί στις ταινίες The Kissing Booth, έχουν δημιουργήσει το τέλειο celeb couple για τους fans τους.

«Η Kaia περνάει πολύ καλά με τον Jacob. Η οικογένειά της πιστεύει ότι είναι ένα καλό παιδί και μία ανάσα φρέσκου αέρα», είπε μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην Kaia, σύμφωνα με το Perez Hilton.

Πλέον και μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, κάθε φορά που κυκλοφορούν φωτογραφίες τους θα δημιουργείται ένας μικρός ενθουσιασμός. Πάντως, φαίνεται ότι τα παιδιά περνάνε πολύ καλά και η τελευταία τους έξοδος είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Την περασμένη Τρίτη, το ζευγάρι εθεάθη σε έξοδο στο Los Angeles να ανταλλάσσει ένα φιλί, επισφραγίζοντας τις φήμες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved