Η Miley Cyrus ισχυρίζεται ότι της συνέβη κάτι περίεργο και τρομακτικό

Εσύ πώς θα αντιδρούσες;

Περίεργα πράγματα μπορούν να συμβούν καθημερινά και σε όλους. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ξαφνιάζει ή να σε κάνει να απορείς. Όμως, είναι μερικές φορές, που κάποια λίγο πιο ιδιαίτερα γεγονότα κάνουν την εμφάνισή τους. Κάποια που όσο και να τα έχεις σκεφτεί ίσως ως ενδεχόμενα, όταν για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι γίνονται πραγματικότητα, τρομάζεις.

Μία τέτοια εμπειρία ισχυρίζεται ότι είχε η Miley Cyrus. Η διάσημη σταρ που πολλές φορές έχει σοκάρει το κοινό της με την καθημερινότητά της, έρχεται τώρα να δηλώσει κάτι που μπορεί να σε αφήσει άφωνη.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Interview, η τραγουδίστρια είπε:

«Είχα μία εμπειρία. Στην πραγματικότητα, οδηγούσα στο San Bernardino με τον φίλο μου και με κυνήγησε ένα είδος UFO. Είμαι πολύ σίγουρη για αυτό που είδα»

«Ο καλύτερος τρόπος να το περιγράψω είναι σαν εκχιονιστικό μηχάνημα. Είχε ένα τεράστιο άροτρο μπροστά του και ήταν λαμπερό κίτρινο. Το είδα να πετάει, και ο φίλος μου το είδε, επίσης. Υπήρχαν και μερικά άλλα αυτοκίνητα στον δρόμο που επίσης σταμάτησαν για να δουν, οπότε πιστεύω ότι αυτό που είδαμε ήταν αληθινό»

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει με κάποιον τρόπο εξωγήινο. Εσύ πώς θα αντιδρούσες σε κάτι ανάλογο;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved