Ο Chris Pratt πήγε για μαύρισμα, αλλά δε βγήκε όπως θα ήθελε

Συμβαίνουν κι αυτά και, όταν γίνονται στον ηθοποιό, έχουν λίγη περισσότερη πλάκα.

Η Marvel είναι ένα μεγάλο universe που έχει ενσωματώσει στο δυναμικό του μεγάλη λίστα με ονόματα που πλέον λατρεύουμε. Κάποιοι ήταν γνωστοί ήδη από πριν την πρώτη τους ταινία για το franchise, όμως, μέσα από τους διάσημους ρόλους τους η διασημότητά τους απογειώθηκε. Σήμερα, τα αστέρια της θυγατρικής της Disney ανήκουν στους πιο διάσημους ηθοποιούς και πλέον οι fans τους ακολουθούν σε ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν.

Πάρε τον Chris Pratt, για παράδειγμα. Πρόκειται για έναν σαφώς ταλαντούχο καλλιτέχνη, αλλά και για έναν άνθρωπο με πολύ χιούμορ. Αυτό φαίνεται εντός κι εκτός οθόνης κι αυτός είναι κι ένας λόγος που όλοι λατρεύουν κάθε ανάρτηση που κάνει.

Πρόσφατα, ο Pratt έκανε story την προσπάθειά του για μαύρισμα, η οποία μάλλον δεν πήγε και τόσο καλά. Στο δεύτερο story που αποκαλύπτεται το αποτέλεσμα, το μαύρισμα είναι λίγο έντονο απ' όσο θα περίμενε κανείς και τρολάρει μέχρι και ο ίδιος τον εαυτό του.

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον Star-Lord, φυσικά, αλλά και πάλι το βίντεο αξίζει πολύ και θα σε κάνει να γελάσεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved