Μάντεψε ποια τραγουδίστρια είναι το κορίτσι της φωτογραφίας

Είναι αγνώριστη, πρέπει να το παραδεχθείς.

Αυτή είναι η μια και μοναδική φωτογραφία που, όχι μόνο δεν αναγνωρίζουμε την εικονιζόμενη, αλλά μας είναι και δύσκολο να πιστέψουμε ότι είναι όντως η αγαπημένη μας τραγουδίστρια. Η φωτογραφία είναι από το μακρινό 2007 και πίστεψέ μας, δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Η καλλιτέχνιδα, έχει αμέτρητες καλλιτεχνικές επιτυχίες και οι θαυμαστές της βρίσκονται σε κάθε γωνιά της γης. Η παγκόσμια φήμη της είναι γεγονός και ναι, έγινε πρόσφατα μανούλα.

Πρέπει να σου παραδεχθούμε ότι στην εφηβεία μας είχαμε κόλλημα μαζί της και συγκεκριμένα, ένα από τα κομμάτια που μας είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον ήταν το τραγούδι που ετοιμάζει στη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 2007 και βρίσκεται με τον τραγουδιστή Max Martin. Βρίσκονται στο Dr Luke studio στην Νέα Υόρκη και ετοιμάζουν δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, μέσα σε αυτές ήταν και το τραγούδι «Hot N' Cold». Αν ξέρεις αυτό το τραγούδι, τότε θα κατάλαβες και για ποια σου μιλάμε, αν όχι, τότε μπες στη gallery για να μάθεις ποια κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved