Μπορείς να καταλάβεις ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι μια από τις αγαπημένες σου.

Στη φωτογραφία που βλέπεις είναι μια από τις αγαπημένες σου τραγουδίστριες και όντως δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ποια κρύβεται πίσω από το γλυκό πρόσωπο της φωτογραφίας. Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, κάθε φορά όμως οι εντυπώσεις μας είναι οι ίδιες. Είναι μια γλύκα!

Στο προσωπικό της προφίλ στο instagram η τραγουδίστρια έχει περισσότερους από 70Κ ακόλουθους και οι δημοσιεύσεις τις συγκεντρώνουν χιλιάδες likes καθημερινά,οι φωτογραφίες πάντως από τα παλιά είναι οι αγαπημένες όλων.

Το κορίτσι με το μοναδικό της στιλ έχει αγαπηθεί από πολλούς και οι θαυμαστές της είναι αμέτρητοι. Όσο για τις καλλιτεχνικές της επιτυχίες, δε μπορεί να τις αμφισβητήσει κανένας.

Σε πρόσφατη δημοσίευση της ανέβασε δύο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκεται με τον παππού της αλλά δεν είναι η μοναδική φωτογραφία που έχουμε δει. Στη φωτογραφία που θα δεις και παρακάτω βρίσκεται με τον μπαμπά της και όπως γράφει και στη λεζάντα είναι... κορίτσι του μπαμπά.

Δες στη gallery περισσότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved