Ο Harry Styles αποκάλυψε αν θα είναι ο επόμενος James Bond

Η απάντηση που όλοι περίμεναν.

Το όνομά του είναι Styles...Harry Styles και είναι ένας από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες οι φήμες που τον ήθελαν να κερδίζει τον ρόλο του James Bond να έκαναν το γύρο του κόσμου, όμως όπως φαίνεται τίποτα από όσα γράφτηκαν τελικά δεν είναι αλήθεια.

Συγκεκριμένα γνωστή εφημερίδα στο εξωτερικό ανέφερε πως ο Harry είχε φτάσει στο τελικό casting και ήταν υποψήφιος μαζί με άλλους δύο ηθοποιούς για το ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007. Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε, εκπρόσωπος του Styles αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις για να βάλει οριστικά τέλος στις φήμες, αποκαλύπτοντας ότι το πρώην μέλος των One Direction δεν θα είναι ο επόμενος James Bond.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο Harry είχε μιλήσει για τον διάσημο κατάσκοπο, αναφέροντας πως του έχει μεγάλη αδυναμία και μεγάλωσε βλέποντας τις ταινίες του. Σύντομα όμως πρόκειται να δούμε τον 26χρονο σε νέο ρόλο, αφού όπως ακούγεται θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Don’t Worry Darling.

BONUS: σου αφήνω εδώ το το νέο κομμάτι του Harry για να το βάλεις στα ηχεία και να ξεκινήσεις με θετική διάθεση την ημέρα σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved