Η στεναχώρια της Millie Bobby Brown για τον ρόλο που έχασε

Ο λόγος που θα την έκανε να σταματήσει την υποκριτική.

Αν νομίζεις ότι η ζωή γίνεται πιο εύκολη και οι πόρτες ανοίγουν η μία μετά την άλλη όταν είσαι γνωστή ηθοποιός, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Η teen της καρδιάς μας, Millie Bobby Brown, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στην οποία έκανε μερικές σοβαρές αποκαλύψεις.

H 16χρονη δήλωσε ότι λίγο καιρό πριν μπει στο cast του Stranger Things, είχε περάσει από οντισιόν για το Game Of Thrones χωρίς να καταφέρει να κερδίσει κάποιον ρόλο. Αυτό την τσάκισε ψυχολογικά και όπως είπε σκεφτόταν να παρατήσει οριστικά την υποκριτική.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της οντισιόν άκουσε πάρα πολλά όχι με αποτέλεσμα να στεναχωρεθεί πολύ. Ήταν αποφασισμένη να μην ασχοληθεί ξανά με την ηθοποιία όμως λίγο αργότερα κέρδισε τον ρόλο που θα της άλλαζε για πάντα τη ζωή. Η Eleven της πολύ πετυχημένης σειράς, ήταν καλεσμένη στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon και μίλησε για τις εμπειρίες καθώς και τις δυσκολίες που έχει η βιομηχανία του θεάματος.

https://www.instagram.com/p/CF6A1zIn1j1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«H αλήθεια είναι πως θα ακούσεις άπειρα όχι πριν καταφέρεις να αποσπάσεις ένα ναι», είπε εξηγώντας ότι ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση όταν πέρασε από casting για το Stranger Things. Η παραγωγή ενθουσιάστηκε μαζί της και δυο μήνες αργότερα ήταν ήδη στα πρώτα γυρίσματα. Η φήμη της εκτοξεύθηκε με αποτέλεσμα να κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Netflix "Enola Holmes" και να είναι σήμερα μια από τις πιο περιζήτητες νεαρές ηθοποιούς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved