Η Bella Hadid ποζάρει με super sexy με μπικίνι στα γυρίσματα φωτογράφησης

Το μοντέλο εντυπωσιάζει με το κορμί και το βλέμμα του.

Είναι πολλές οι διάσημες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον της showbiz. Κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για να συμπεριληφθούν στη λίστα με τις αγαπημένες σου. Συνήθως, τα γούστα ποικίλουν. Μία celebrity που μπορεί να αρέσει σε εσένα, ενδεχομένως να μην αρέσει στη φίλη σου και το αντίστροφο. Ωστόσο, είναι κάποιες που θεωρούνται από την πλειοψηφία ότι πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές αρμονίας και ισορροπίας, ώστε να γίνονται και μοντέλα.

Οι αδερφές Hadid σίγουρα ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η μαμά τους, Yolanda, είχε δει από όταν ήταν μικρές τις προδιαγραφές που είχαν γι’ αυτό και τις έβαλε πολύ άμεσα στον χώρο. Σήμερα, θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που έχει η βιομηχανία, με τους μεγάλους οίκους να κάνουν ουρά για να τις κλείσουν για δουλειά.




Πρόσφατα, η Bella μοιράστηκε με τους followers της τη νέα της δουλειά για τη Versace και λίγο μετά έκανε μία ανάρτηση που έδειχνε φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Μέσα στις διάφορες που υπήρχαν ήταν και μία στην οποία φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι και πόζαρε παιχνιδιάρικα στην άμμο.

Η ανάρτηση άρεσε τόσο στο κοινό που ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο likes μέσα σε μόλις 7 ώρες.

https://www.instagram.com/p/CFN4yIHgPXT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved