Αυτό είναι το θεϊκό κορμί της Miley Cyrus μετά τον χωρισμό της

Η τραγουδίστρια έχει επιδοθεί στη γυμναστική και αυτό φαίνεται.

Ευτυχώς, μέσα σε όλα τα trends που εμφανίζονται ανά διαστήματα και που πολλές φορές δεν έχουν κάποια ουσιαστική χρήση ή όφελος, η γυμναστική και το fitness τουλάχιστον έχουν να προσφέρουν πολλά στον άνθρωπο. Δεν είναι μόνο ότι θα αθληθείς και θα σμιλεύσεις το σώμα σου. Παράλληλα, θα βοηθήσεις ολοκληρωτικά τον οργανισμό σου, σωματικά και ψυχικά.

Πολλές διάσημες ασχολούνται πλέον ενεργά με το θέμα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά στο σώμα τους και οι followers τους αναρωτιούνται τι ακριβώς κάνουν για να φτάσουν εκεί. Η Miley Cyrus είναι μία από αυτές τις διάσημες. Η τραγουδίστρια, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Cody Simpson, γυμνάζεται και πλέον το κορμί της είναι πολύ γραμμωμένο.




Ανέκαθεν είχε ένα πολύ ωραίο σώμα, αλλά τους τελευταίους μήνες αυτό φαίνεται να εξελίσσεται, να γραμμώνεται, να αποκτά κοιλιακούς και να είναι πιο μυώδες.

Πρόσφατα, λοιπόν, η σταρ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία οι ακόλουθοί της είδαν όλη την πρόοδο στο κορμί της και το θέαμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Η ίδια έχει πιάσει το κινητό, έχει πάει μπροστά στον καθρέφτη και ποζάρει, με το ελλειπτικό μηχάνημα να φαίνεται στο βάθος.

Από εμάς είναι ένα μπράβο για την επιμονή της στη γυμναστική.

Μπορείς να δεις τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved