Οι εμφανίσεις των stars με μάσκα για να εμπνευστείς το look σου στο σχολείο

Πάρε ιδέες!

Η προστατευτική μάσκα πια είναι το απαραίτητο trend της εποχής. Δε μπορείς να πας πουθενά χωρίς αυτή και ναι, τώρα ου ξεκινάει το σχολείο θα πρέπει να έχει μόνιμα μια μαζί σου. Δεν είναι εύκολο να σκεφτείς συνδυασμούς ρούχων για πέντε ημέρες την εβδομάδα, πόσο μάλλον να σκεφτείς και πώς να συνδυάσεις τη μάσκα με το outfit σου. Ε λοιπόν έχουμε τη λύση!

Οι αγαπημένοι μας celebs έχουν τη λύση για την ακρίβεια και, μέσα από τα προφίλ τους στα social media μπορείς να εμπνευστείς το επόμενό σου look. Όχι ότι δε μπορείς και μόνη σου αλλά μια μιρκή βοήθεια πάντα είναι ευπρόσδεκτη.

Stars όπως η Ariana Grande, ο Justin Bieber, η Lady Gaga και άλλοι έχουν ανεβάσει φωτογραφίες στο instagram φορώντας μάσκα και ναι, είναι τόσο cool όσο φαντάζεσαι. Βλέποντας τις φωτογραφίες τους μπορείς να σκεφτείς τον επόμενο συνδυασμό που θα κάνεις για να είσαι στιλάτη στο σχολείο κάθε μέρα!

Εν τω μεταξύ πριν δεις τις φωτογραφίες μπορείς να δεις στο παρακάτω video πώς θα φτιάεις τη δική σου μάσκα.Μπες στη gallery και πάρε ιδέες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved